3 manieren om jouw auto te onderhouden

car-63930_640

Je bent ontzettend blij met je auto, maar je wilt hem goed onderhouden. Er zijn verschillende dingen die je kunt laten doen. Wat dacht je van glascoating, polijsten of interieur reiniging? In deze blog leggen wij je uit wat de verschillende opties inhouden.

Coating

De buitenkant van jouw auto wordt continu blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf. Denk aan vuil, beschadiging of pekel. Je kunt in dit geval kiezen voor een wax- of nanocoating. Mocht je echter geïnteresseerd zijn in een langdurige bescherming, overweeg dan glascoating. Glascoating beschermt je autolak tegen verschillende soorten vuil en gebruikssporen. Het kan een levensduur hebben van 1 tot 4 jaar.

Poetsen

Wassen, licht polijsten, waxen, ramen wassen en velgen poetsen. Deze mogelijkheden zijn er om de buitenkant van jouw auto te verzorgen. Je kunt dit natuurlijk zelf doen, maar je kunt hier ook een professional voor inhuren. Deze professional zal meerdere stappen doorlopen om jouw auto weer te laten glanzen: van wassen met een ph-neutrale shampoo tot het stofzuigen van de binnenkant.

Interieur

Naast een schone buitenkant, is het ook fijn om een schoon interieur te hebben. Ook hier geldt weer dat je zelf aan de slag kunt gaan. Wanneer je de auto laat reinigen bij van den Brink CarDetailing, zullen zij de meest grondige vlekken verwijderen uit de bekleding. Naast het verwijderen van vlekken kun je het interieur grondig laten reinigen en krijgt de bekleding de juiste verzorging. Wanneer je de auto terug krijgt, voelt en ruikt hij alsof hij rechtstreeks uit de fabriek komt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *