3 Voordelen van het rijden in een Dodge Ram

Je ziet ze steeds meer rijden in ons land: een Dodge Ram. Iedereen weet wel hoe een Ram eruit ziet, maar misschien denk je er niet direct aan om er eentje aan te schaffen. In deze blog geven wij een aantal voordelen van het rijden in deze auto. Wie weet wil je een proefrit maken na het lezen van deze blog, dus ga alvast op zoek naar een Dodge Ram dealer!

De ruimte

Waar denk je direct aan als je aan een Dodge Ram denkt? Juist, de grootte. Een Ram heeft ontzettend veel ruimte. Hier past makkelijk een gezin of vriendengroep in. Niet alleen qua zitruimte heb je genoeg plekken, ook de opbergruimte is ruim. Door de laadruimte achterin kun je extra spullen vervoeren. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld in de bouw werkt of hovenier bent. Stoer én functioneel tegelijk!

Vermogen

Deze grote auto heeft naast veel ruimte ook veel vermogen. Hou je wel van een sportieve rit? Dan zul je het rijden in een Dodge Ram fantastisch vinden. Een Dodge Ram 1500 heeft bijvoorbeeld een vermogen van 402 pk. Ga je voor een automaat? Dan weet je zeker dat je als eerste weg bent bij de stoplichten.

Lease of Koop

Het aanschaffen van deze auto is een behoorlijke investering. De prijzen van een Dodge Ram liggen tussen de €40.000 en €50.000. Wil je toch een Ram rijden? Misschien is een leasecontract dan iets voor jou. Hierdoor betaal je maandelijks een vast bedrag en rij je een gloednieuwe auto! Kijk eens op sellesautos.nl voor het juiste aanbod.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *