Bedrijfsuitje bij Spirited Union

Opzoek naar een leuk bedrijfsuitje? Dan ben je bij Spirited Union op de juiste plek! Samen met je collega’s ga je de workshop ‘distilleerder voor een dag’ volgen. Tijdens dit bedrijfsuitje in Amsterdam geniet je van gezelligheid en goede cocktails, gin of rum. Perfect om de onderlinge band te versterken!

Distilleerder voor een dag
De workshop duurt 2,5 uur en je wordt meegenomen in de prachtige wereld van plantaardige dranken. Eerst krijg je een rondleiding in de micro-distilleerderij. Hierbij leer je al het een en ander over de distilleerderij en over plantaardige, sterke dranken. Daarna ga je je eigen drank distilleren. Je kan zelf gaan experimenteren, er wordt met je meegekeken zodat het niet fout kan gaan. Je leert namelijk het beste door zelf te proberen. Je drankje komt in je gepersonaliseerde fles, en deze kun je mooi mee naar huis nemen als aandenken van deze bijzondere dag.

Na het distilleren is het tijd voor cocktails. Aan de Union Bar kun je genieten van heerlijke cocktails en kunnen jullie nog gezellig napraten over jullie bedrijfsuitje in Amsterdam.

Vervoer
Spirited Union zorgt voor het vervoer naar de distilleerderij vanaf een afgesproken punt en brengt je daar ook weer terug naartoe. En voor degenen die met de auto naar Amsterdam komen is ook rekening gehouden. Als je moet rijden kan je genieten van alcoholvrije drankjes. 

Wat nog meer leuk is aan dit bedrijfsuitje is dat je voor of na de workshop nog meer kan bezoeken in Amsterdam, want er is daar natuurlijk genoeg te beleven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *