Beste sushi van Apeldoorn

Sushi apeldoorn

Heb je zin om uit eten te gaan in Apeldoorn, maar wil je wel eens wat anders dan de standaard italiaan of tapas? Breng eens een bezoekje Silk Sushi & Asian Dining. Dit moderne en sfeervolle restaurant bevindt zich in het centrum van Apeldoorn en biedt een veelzijdige menukaart!

Over Silk Dining in Apeldoorn

Dit sushi restaurant in Apeldoorn neemt je mee op reis door het culinaire Azië. De Zijderoute was de leidraad voor het samenstellen van de uitgebreide kaart, waar onder meer authentieke gerechten uit de Indonesische, Koreaanse, Thaise en Chinese keuken op staan. Naast deze fusion gerechten, wordt er voornamelijk sushi geserveerd. En dankzij het ‘all you can eat’-concept kun je voor een vast bedrag zo veel verschillende Aziatische gerechtjes proeven als je wilt. Blus het allemaal af met een origineel Japans biertje en je avond bij Silk is compleet! 

Bekijk de menukaart alvast online

Wanneer je uit eten gaat, kijk je vaak van te voren even op de menukaart. Je wilt immers graag weten of er iets lekkers voor je tussenzit. Bij Silk Sushi & Asian Dining kun je de menukaart alvast online te bekijken. Op die manier kun snel en eenvoudig een impressie krijgen van de gerechten die ze serveren in dit all you can eat Apeldoorn.

Reserveer eenvoudig online

Lijkt dit restaurant in Apeldoorn je wat? Dan raden we je aan om tijdig te reserveren. Zo weet je zeker dat ze een plekje voor je vrijhouden en voorkom je teleurstellingen. Via de website of telefonisch reserveer je snel en eenvoudig. Het enige wat je doorgeeft is de dag, de tijd en het aantal personen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *