Brandveiligheid in je bedrijf

Het is erg belangrijk dat je bedrijf tegen brand beveiligd is. Vaak wordt nog door mensen gezegd, “Brand? Dat overkomt mij niet!” Toch komt het vaker voor dan je zult denken. Maar wat komt er allemaal bij kijken om je bedrijf tegen brand te beveiligen? Waarschijnlijk heel veel aspecten, waar jij als bedrijf niet mee bezig wilt zijn. Dit kun je dus beter uitbesteden, dit kan bij Safety Service Leusink. Safety Service Leusink biedt u een totaaloplossing op het gebied van brandveiligheid. Van brandblusser keuring tot aan het keuren van noodverlichting.

Waar moet ik allemaal aan denken?

Er komt veel kijken bij het (brand)veilig maken van je bedrijf, maar ook van bijvoorbeeld je camper of caravan. Safety Service Leusink is de specialist van noordoost-Nederland op het gebied van levering, installatie en keuring van veiligheidsmiddelen. “Veiligheidsmiddelen, waar moet ik dan aan denken?” Nou, hierbij kun je denken aan brandblusmiddelen, noodverlichting, EHBO-koffers, Reddingsvesten en -boeien en gasinstallaties aan boord.

Veiligheidskeuring

Ben ik bij het hebben van al deze middelen en installaties dan beveiligd, hoor ik je denken. Nee, het installeren en het hebben van de veiligheidsmiddelen moet natuurlijk gedaan zijn, maar dit moet ook eens in de zoveel tijd gekeurd worden. Zo dien je de brandslanghaspels eens per 5 jaar te keuren op de druk die er nog op de slang staat. Safety Service Leusink keurt goed daar waar het kan en keurt af daar waar het moet. Bij Safety Service Leusink werken monteurs met jarenlange ervaring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *