De beste afleiding bij het stoppen met roken

Geniet jij elke dag nog lekker van je zelf gedraaide shag of een lekkere sigaret? Terwijl je weet dat het beter is om te stoppen. Je wilt eigenlijk ook wel stoppen, maar je vindt het roken ook gewoon fijn als ontspanningsmoment. Een goede afleiding bij het stoppen met roken is bijvoorbeeld sieraden maken met Bedels van ‘T Kralenstulpje uit Scheemda. 

Sieraden maken

Wil je echt stoppen met roken? Dan kun je afleiding zoeken in het maken van sieraden. Je bespaart nu maandelijks heel veel geld door het stoppen. Met dit geld mag jij jezelf belonen met extra kralen en bedels om mooie sieraden mee te maken. Zo heb jij geen sigaret meer in je handen, maar allerlei leuke kralen en bedels in de vorm van mooie sieraden om te dragen. Zo werk je aan je lichamelijke en geestelijke gezondheid. Echt een moment voor jezelf dus. 

Geen tijd om te eten

Wat je bij het stoppen met roken veel hoort, is dat mensen meer gaan eten omdat ze niks om handen hebben. Door sieraden te gaan maken, heb je iets om handen en dan heb je geen tijd meer om extra te gaan eten. Want je bent lekker bezig voor jezelf. Maar je kunt een eigen gemaakt sieraad natuurlijk ook cadeau geven. Zo maak je er een andere weer blij mee. En door alle zelfgemaakte sieraden die je draagt, krijg je uit jouw omgeving alleen maar complimenten. Maar dit komt ook omdat het stoppen met roken zorgt voor gezonder haar, gezondere nagels en je ruikt lekkerder. Hoe mooi is dat! Dat geeft jou een enorme boost en je denkt nooit meer terug aan roken. Wanneer ga jij stoppen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *