De leukste vaarroutes in Nederland

Het is vakantie en dit jaar heb je besloten om niet op vakantie te gaan. Dit mag geen reden zijn om niet volop van je vrije dagen te genieten. Daarom kun je genoeg mooie plekken ontdekken in Nederland. Deze plekken kun je wandelend of fietsend bereiken, maar hoe leuk is het om deze plekken via het water te bekijken! Vandaag geven de specialisten van Hasekamp trading jou een aantal waardevolle tips betreft mooie vaargebieden in Nederland. Dus, leg die aluminium platbodem maar vast in het water, want het mooie weer is op komst!

De Elfstedentocht

De Elfstedentocht helemaal varen is een grote wens van veel watersportliefhebbers. Al heel wat jaartjes is dit mogelijk. Moeten schaatsers ieder jaar weer afwachten of deze route te schaatsen is, met een boot lukt het sowieso. De populariteit van de route heeft ongetwijfeld te maken met de combinatie van rust, natuur en de prachtige Friese steden.

Roermond – Maasbracht

Limburg is een prachtige provincie, die ook vanaf het water schitterend is. Met de bourgondische gezelligheid, de prachtige heuvels en de leuke dorpjes weet je zeker dat je een mooie vaartocht hebt. Ondertussen kom je het gezellige Maastricht tegen. Neem genoeg tijd voor deze stad en stap even van boord af.

Alkmaar – Den Helder

Een makkelijk te varen route is de route van Alkmaar naar Den Helder. Makkelijk, maar toch zeker een van de mooiste routes. Op deze route kom je veel bruggen tegen. Het mooie Den Helder is het eindpunt van deze route. Ook hier is genoeg te beleven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *