Deze dingen gaan duurder worden in 2022

Waar we dachten dat het bijna niet duurder kon, is het helaas toch wel het geval. In 2022 zijn er weer een aantal dingen die duurder worden. We hebben afgelopen tijd al vele prijsstijgingen gekend, denk onder andere aan de huizenprijzen. Maar dit gaat in 2022 nog verder oplopen. Het is goed om rekening te houden met deze prijsstijgingen, zodat je niet aan het einde van je geld nog een stukje maand overhoudt. We hebben je hieronder dus een aantal onderdelen vermeld die helaas in 2022 ook nog verder gaan stijgen in prijs. 

Elektriciteit en gas

Voornamelijk gas gaat in 2022 gigantisch stijgen in prijs. We willen naar een duurzame wereld werken, omdat er een schaarste is aan elektriciteit en gas. En dit gaan we dan ook in 2022 merken in de prijzen. Bespaar dus op je energie zodat je niet straks Korenhof Deurwaarders voor de incasso in Rotterdam aan je deur krijgt.

Boodschappen

Ook de boodschappen zullen in 2022 gaan stijgen. Ook dit heeft te maken met schaarste, maar dan in product materialen, het product zelf en de logistiek eromheen. Dit jaar waren deze prijzen al gestegen, maar omdat deze nog niet heel erg de lucht in zijn gegaan heb je dit hoogstwaarschijnlijk niet eens gemerkt. In 2022 gaan prijzen wel sneller stijgen en ga je dit ook harder merken dan dit jaar.

Koop- en huurwoningen

Dit is juist het puntje waar je liever op gespaard had, maar wat wel echt benoemd moet worden. Waar de huur- en koopwoning prijzen dit jaar al met een noodgang de lucht in zijn gegaan, gaat dit in 2022 nog verder omhoog. Wel zullen de rentes gaan stijgen en is de kans dat overbiedingen lager zijn. Desondanks gaan we nog steeds meer betalen voor woningen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *