Deze drie steden moet je een keer bezoeken

Als je in Nederland op zoek bent naar een leuke stedentrip, dan moet je vooral dit blog verder lezen. We lichten namelijk drie leuke steden toe, waar je misschien niet meteen aan denkt. 

Het overijsselse Zwolle

Wat dacht je van het Overijsselse Zwolle? Wat jaren terug misschien nog leek als een stad waar nog niet zoveel te beleven was, is dat nu echt wel anders. De afgelopen jaren is het enorm bruisend geworden. Je hebt leuke winkels in Zwolle verdeeld over meerdere centra, ook de Zwolle Centrum winkels zijn erg de moeite waard te bezoeken. Verder biedt Zwolle enorm veel lekkere restaurantjes, maar je kunt er ook cultuur snuiven. Zoals bijvoorbeeld een bezoekje brengen aan Museum de Fundatie. 

Het mooie Valkenburg

Als je echt even het gevoel wilt hebben van een vakantie, dan is Valkenburg een mooie uitvalsbasis. Door het glooiende landschap van Limburg heb je meteen het idee dat je op een andere plek bent. Het centrum van Valkenburg is knus en biedt veel gezelligheid. De sportievelingen onder ons kunnen de fiets pakken en de Cauberg beklimmen. Of misschien ga je liever de grotten, de sauna of Holland Casino bezoeken. Valkenburg heeft het allemaal. 

Gezellige Haarlem

Onder de rook van Amsterdam vind je het leuke Haarlem. Waarschijnlijk denk je bij een stedentrip eerst aan Amsterdam in plaats van Haarlem, maar deze stad is ook echt de moeite waard. Het heeft een gezellig en historisch stadscentrum met leuke winkels en restaurant. En wat de andere steden niet hebben, het strand ligt om de hoek. Een extra voordeeltje als je met mooi weer een stedentrip gaat doen. Even lekker op het strand liggen en heerlijk eten en drinken bij een strandtent. 

Heb jij jouw keuze al gemaakt?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *