Drie gave oorbellentrends

Mensen dragen al duizenden jaren oorbellen en het lijkt erop dat ze nooit uit de mode zullen raken. Op dit moment zijn er weer een aantal stijlvolle oorbellen helemaal in. Lees dus gauw verder om erachter te komen welke dit zijn.

1. Leuke oorknopjes

Oorbellen zijn een frequente bezoeker van het modieuze beeld van oren. Je hebt ze groot en klein. De momenteel populaire vormen zijn de maan, sterren, vlinders, bloemen of bohemien vormen.

2. Oorringen

Er is een periode geweest dat oorringen niet echt in de mode waren. Maar de afgelopen jaren zijn ze weer erg in trek. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en maten. Door textuur of de toevoeging van stenen zijn de ronde varianten soms vervormd. Een nieuwe trend is een andere vorm, de boven- en onderkant zijn rond, maar blijven recht in het midden. Ook zie je vaak kleinere ringen met kleine hangers, zoals op onderstaande foto te zien is. Super schattig!

3. Gave oorpiercings

We kunnen er echt niet om heen. Oorpiercings zijn de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. Je hebt vele soorten gave piercings. Een van de populairste piercings is de helix piercing. Maar ook een daith piercing (dit is een piercing in het dikste stuk kraakbeen vlak bij de gehoorgang) is een gave optie. Je kun hier bijvoorbeeld een leuke ring met een bedeltje in doen.

Ben je op zoek naar gave sieraden. Bezoek dan de website van My Unique Style.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *