Duurzaam alternatief voor een waterontharder

Oneflow®

Watts Oneflow® biedt een duurzaam alternatief voor een waterontharder. Zoals je weet is het water in Nederland niet schadelijk voor mensen, maar dus wel voor apparaten. Er komt hard water te zitten in de leidingen en apparaten, en dit zorgt ervoor dat deze apparaten zo’n 20% meer energie verbruiken. Dit laat de kosten oplopen en dat wil je niet hebben. De Oneflow® voorkomt dat er hard water in je apparaten komt en zorgt dat de kosten niet omhoog schieten. 

Energiebespraing

Watts Oneflow is duurzaam en werkt anders dan een traditionele waterontharder. In tegenstelling tot de waterontharders, verbruikt de Oneflow® geen elektriciteit. Ook hoef je niet elke keer opnieuw kalkaanslag weg te halen zoals bij een normale waterontharder, wat ook weer zorgt voor extra kosten. De Oneflow® gaat meerdere jaren mee en verbruikt geen energie.

Werking van de Oneflow®

Het water dat via de leidingen stroomt bevat magnesium en calcium. Deze mineralen zijn slecht voor de leidingen in huis. De Oneflow® zet deze mineralen om in onschadelijke kristallen. Hierdoor hebben de apparaten geen last van slecht leidingwater. 

De Oneflow® kan overal gebruikt worden: in huis, kantoor, hotel etc. Er zijn verschillende varianten, dus je kunt kiezen welke het beste bij jouw woonsituatie en waterverbruik past.

Oneflow® installeren

De Oneflow® is makkelijk zelf te installeren, maar als je het fijner vindt als iemand anders dit doet dan komt een installateur langs. Met 200 verkooppunten binnen Nederland en België is het duurzame alternatief voor een waterontharder altijd dichtbij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *