Een luxe weekendje weg

Strandhuisjes

Wil jij een weekendje weg en wil je eens een keer wat extra’s tijdens je getaway? In Nederland zijn er genoeg mogelijkheden voor een luxe weekendje of midweek weg. Zo kun je kiezen voor een strandhuisje, een tiny house met alles erop en eraan of zelfs een huisje met jacuzzi of ander wellness verblijf. Er bestaan zelfs mogelijkheden waarbij je beschikt over een privé zwembad!

Strandhuisjes

Lekker uitwaaien in de winter of zonnen in de zomer? Hoe romantisch is het om na een heerlijke dag op het strand te slapen in een huisje aan zee? Hier val je heerlijk in slaap met het geruis van de zee op de achtergrond, een echte aanrader! Deze vakantiehuisjes staan op verschillende plekken langs de Nederlandse kust. Op welk strand wil jij een strandhuisje huren?

Wellness weekend

Een wellness weekend, wie wil dat nou niet? Er zijn in Nederland genoeg opties om zo’n luxe verblijf te boeken. Belangrijk is om eerst te bedenken wat je graag wilt. Zo kun je kiezen voor een huisje of een hotelkamer. In beide gevallen zijn er accommodaties met wellness faciliteiten. Het is aan jou om de keuze te maken of je graag een privé sauna tot je beschikking wilt, een jacuzzi, een hottub of misschien zelfs een privé zwembad. Sommige van deze faciliteiten zijn binnen en bij sommige huisjes of hotels zijn de faciliteiten buiten. Ook dat is belangrijk om naar te kijken! Ga je in de winter, dan is het bijvoorbeeld wel verstandig om te checken of een zwembad wel verwarmd is en of deze ook het gehele jaar open is. 

Tiny house

Een tiny house, dat klinkt klein… Dat is het ook zeker, maar dat betekent niet dat het niet luxe is. De tiny houses in Nederland zijn over het algemeen modern en gezellig ingericht en soms beschik je over gedeelde faciliteiten, zoals een hottub op de binnenplaats bij Droompark Hooge Veluwe. Check bijvoorbeeld ook eens of er een goede internetverbinding is, dan kan dit een ideale plek zijn voor een workation, even werken in een andere omgeving!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *