Gietvloer of tegels? Wat kies jij?

Je hebt bedacht dat je de woonkamer een industriële look wilt geven. Je staat nu voor een dilemma: ga je op zoek naar tegels in Utrecht of kies je toch voor de gietvloer? In deze blog zullen we de verschillen toelichten. Hopelijk kun je na het lezen van deze blog een keuze maken. Succes!

Voordelen tegelvloer

Een tegelvloer heeft veel voordelen. Het grootste voordeel? Tegels zijn ontzettend duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Reinigen met water en zeep is genoeg. Daarnaast is een tegelvloer ten opzichte van een gietvloer slijtvaster. Vloerverwarming maakt de tegels een stuk aangenamer. Een ander groot voordeel is dat tegels in allerlei soorten, maten en motieven verkrijgbaar zijn. Voor elk interieur is een bijpassende tegel te vinden!

Voordelen gietvloer

Een gietvloer heeft veel overeenkomsten met een tegelvloer. Het grootste voordeel van een gietvloer is dat hij naadloos is. Vuil kan dus niet tussen de naden gaan zitten. Gietvloeren zijn enorm stevig, maar niet steviger dan een tegelvloer. Er bestaat een risico op scheuren en krassen. Samenvattend: een gietvloer is geluiddempend, sterk, vloeistofdicht en het staat prachtig in elke leefruimte.

Keuzestress

Vind jij het lastig om een keuze te maken op het gebied van je vloer? Je kunt je altijd laten adviseren door een expert. Zet voor jezelf op een rijtje wat jij belangrijk vindt aan de vloer. Heb je de keuze voor jezelf gemaakt? Dan begint de volgende stap: welke kleur krijgt de vloer? Ook hier is het weer verstandig om goed na te denken over je wensen. Ook niet geheel onbelangrijk: wat past bij je meubels?

Toch liever laten adviseren door een deskundige? Kijk dan eens op de website www.villategel.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *