Gordijnen monteren zonder boren?

Bij het kiezen van raambekleding moet je rekening te houden met het type kozijn. Kun je boren in jouw kozijnen? Of mag het niet omdat je in een huurhuis woont? Als de situatie niet geschikt is voor boren, kun je kiezen voor speciale smartfit gordijnen met een slim kliksysteem. Zo zijn er smartfit rolgordijnen zonder boren, smartfit jaloezieën en smartfit plissés. Lees meer over de werking, de voordelen en de mogelijkheden van smartfit gordijnen zonder boren.

Wat is een Smartfit frame?

Het smartfit frame is speciaal ontwikkeld voor kozijnen. Het frame kan eenvoudig op het kozijn geklikt worden door middel van speciale steuntjes. Ook kun je kiezen voor bevestiging van het kliksysteem door middel van een magneetband. Eigenlijk is het smartfitsysteem een gordijn met frame eromheen, net zoals bij een hor.

Het klik-en-klaar systeem is heeft een mooi afgewerkt uiterlijk, strak design en is eenvoudig te bedienen. Ook voorkomt het frame dat er licht langs de zijkanten van het gordijn komt. Ongeacht of je nu wel of niet kunt boren: je kunt hier ook voor kiezen als je gewoon snel en gemakkelijk het gordijn wilt monteren!

Wat zijn de voordelen?

  1. Eenvoudig monteren zonder boren
  2. Klik-en-klaar montagesysteem
  3. Stijlvolle strakke uitstraling
  4. Op maat gemaakt (past altijd)
  5. Eenvoudige bediening
  6. Geen lichtkieren
  7. Oplossing voor kunststof kozijnen en draaikiepramen

Smartfit rolgordijn zonder boren

Rolgordijnen zijn multifunctioneel. Zo bepalen ze de lichtinval, zijn sfeervol, ze verduisteren, isoleren, bieden privacy en ga zo maar door. Hierbij komt dat ze geschikt zijn voor alle type ramen en kozijnen. Voor de kunststof kozijnen zijn er smartfit rolgordijnen voor kunststof kozijnen. Zeer eenvoudig te monteren dankzij het klik-systeem.

Heb jij al eens raambekleding bevestigd met slechts 1x klik? Een rolgordijn zonder boren is ideaal voor eenvoudige en snelle montage. Bovendien zorgt het frame voor luxe afwerking en maximale verduistering zonder kieren wanneer je kiest voor verduisterende stof. Wil jij gaan voor rolgordijnen op maat? Stel online rolgordijnen samen en maak ze helemaal naar wens en passend bij jouw interieur.

Jaloezieën zonder boren

Ben jij een fan van jaloezieën? Het smartfit systeem is er voor jaloezieën. Op JaloezieenExpert.nl vind je een breed aanbod met verschillende jaloezieën op maat. De uitstraling van de aluminium jaloezie wordt bepaald door de breedte van de lamel. Ga jij voor een brede lamel of een smalle lamel? Bij smartfit systemen kun je kiezen uit een 16mm of 25mm brede jaloezie.

Plisségordijn met frame

Een smartfit plisségordijn is voorzien van een frame om de stof heen. Je kunt het frame monteren zonder te boren, dit is ideaal voor kunststof of aluminium kozijnen. Je schuift steunen tussen het glas en het rubber en daar klik je het frame in. Het smartfitsysteem is niet geschikt voor een houten kozijn. Je kunt bij het smartfitsysteem kiezen voor een standaard of top down bottom up uitvoering kiezen. Een smartfit bedien je met een handgreep en is geschikt voor ramen tot 1,5 meter breed en hoog. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *