Hulp bij tuinafscheidingen: wat kies jij?

De huidige schutting staat op instorten dus je bent op zoek naar een houthandel in Hilversum voor nieuwe een nieuwe tuinafscheiding. Je kunt gaan voor een nieuwe houten schutting, maar er zijn ook originele oplossingen. Heb je wel eens nagedacht over natuurlijke afscheidingen? Wij nemen je mee in de wereld van tuinafscheidingen! Direct kopen? Kijk dan eens op www.houtensteenhandelkortenhoef.nl.

Populaire schutting

We kennen allemaal wel een tuin die een schutting heeft van hout en beton. Deze soort schutting is tegenwoordig erg populair. Je kunt een hout beton schutting samenstellen zoals jij wilt. Deze schutting is erg duurzaam, omdat de betonnen palen niet aangetast worden door bijvoorbeeld slecht weer. Op lange termijn betekent dit dat het een voordelige keuze is! Ben je opzoek naar een strakke look? Dan is deze optie wellicht iets voor jou.

Natuurlijke oplossing

Buxushagen kennen we allemaal wel. Maar, naast buxus zijn er nog genoeg andere opties als het gaat om natuurlijke tuinafscheiding. Zo kun je kiezen voor bloeiende planten, boomstammen of dikke wilgentakken. Deze manier van afscheiding is goed voor de natuur, en is erg origineel. Een nadeel is dat planten en bloemen onderhoud nodig hebben. Hou hier dus rekening mee in de keuze!

Schanskorf schutting

Een andere bekende optie is de schanskorf schutting. Met natuursteen creƫer je een heel ander effect en het past goed in een moderne tuin. Wissel deze schutting af met diverse planten en je hebt een prachtige tuinafscherming. De kleur van de stenen kun je zelf kiezen. Combineer bijvoorbeeld zwarte, houten schuttingen met zwarte stenen in de schanskorf!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *