In de wolken dankzij een ballonvlucht

Heb je zin in een onvergetelijke (vlieg)ervaring? Of heb je altijd al eens iets spectaculairs willen meemaken? Particulier of bedrijf? Een unieke uitstap met de familie of een buitengewone teambuilding? Misschien is een ballonvaart dan wel iets voor jou. 

Alles is mogelijk

Er wordt een enorm aanbod gegeven van verschillende soorten luchtvaarten over heel Vlaanderen, maar ook in de Ardennen is er de mogelijkheid een ballonvaart te organiseren. Iedere ballonvaart is uniek gekenmerkt, en dat maakt dat ieder moment gevarieerd is. Enerzijds kan je genieten van een prachtig en gevarieerd landschap, zoals bij een ballonvaart in Oost-Vlaanderen. Anderzijds heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een vaart boven de mooiste Belgische steden, dus een ballonvaart in Sint-Niklaas, de welbekende ‘ballonstad’. Samen hebben alle vaarten een sterk en uitgesproken doel: jou laten genieten van een gedenkwaardig avontuur terwijl de mooiste plaatsen je worden getoond. Dat allemaal op een veilige en zorgzame manier. Hoe zit het nu met het opstijgen? Je krijgt de kans om te kiezen waar je wil vertrekken, dus je kan zelf een grote beschikbare locatie voorstellen. Daartegenover kan je ook altijd laten bepalen waar je vertrekt. Dit is op een voorzien afspreekpunt. Zo goed als alles is mogelijk. 

Hoe werkt het juist? 

Met het moto ‘jouw veiligheid is onze prioriteit’ kan je er zeker van zijn dat je unieke ervaring samengaat met een kwaliteitsvolle werkwijze. Voor het opstijgen word je warm gemaakt voor de tocht. Je maakt op voorhand al kennis met de plaatsen die je vanuit de lucht zal kunnen zien. Zo kom je tijdens de voorbereiding van een ballonvaart in Oost-Vlaanderen te weten dat je over het Scheldeland en de Vlaamse Ardennen zal vliegen. Ook voor een ballonvaart in Sint-Niklaas kom je tijdens de voorbereiding al in contact met de plaatsen.  Alles wordt goed voorbereid en daarmee ook aan je uitgelegd. Op deze manier kom je meer te weten over hoe een luchtballon in zijn werk gaat. Om deze ervaring nog unieker te maken, mag je ook meehelpen met het optuigen van de luchtballon. Er wordt tijd genomen om jouw vragen zo uitgebreid mogelijk te beantwoorden. Zodra alle voorbereidingen afgerond zijn, ben je klaar om op te stijgen. Deze vaart bezorgt je een fantastische beleving waardoor je het gebied vanuit een heel ander perspectief zal zien. De manden zijn voldoende groot, zodat al de passagiers genoeg ruimte hebben tijdens de luchtvaart. Samen met een enthousiast team dat gepassioneerd is en dat kwaliteitsvol te werk gaat, is een veilige vlucht je gegarandeerd. 

Op het einde van de ballonvaart blijft er nog extra tijd over voor een gezellige babbel en eventueel een glaasje bubbels en kleine hapjes. Met het hele team geniet je na van een buitengewone ervaring. Eveneens wordt de terugrit naar het opstijgterrein ook voorzien door het team zelf. Er wordt gezorgd voor een veilige vaart waar jij de volle 100% van kan genieten van het begin tot het einde.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *