Industriële vloer creëren: zo doe je dat

pvc vloer

Een gietvloer, een betonvloer of een PVC vloer in Zwolle zijn de perfecte oplossingen wanneer je op zoek bent naar een industriële vloer. Naast de populaire visgraatvloer zijn deze opties helemaal hip. Lees in deze blog meer over deze opties. Hoe creëer jij een industriële look?

PVC Vloer

PVC komt in alle soorten, maten en kleuren. Zo ook in een tegelvloer. Een PVC tegelvloer is zachter dan een tegelvloer van natuursteen. De uitstraling is dus hetzelfde, alleen heeft u met een PVC tegelvloer geen last van koude voeten. Een tegelvloer combineren met stalen accessoires zorgt voor een hip, urban gevoel. PVC tegels komen in verschillende maten en kleuren. 

Betonvloer

Woonbeton (ook wel gevlinderde- of gepolierde betonvloer genoemd) is een echte massieve, betonnen vloer. In tegenstelling tot een gietvloer, wordt deze vloer niet gegoten maar gestort. Je kunt zelf kiezen welke structuur de vloer krijgt. Beton is hard en sterk en kan na een tijd gaan scheuren. Vloerverwarming in combinatie met deze vloer wordt niet aanbevolen. Een betonvloer zorgt voor een stoere uitstraling.

Gietvloer

Een gietvloer wordt – zoals het woord al zegt – gegoten. In tegenstelling tot een betonvloer is dit materiaal flexibel en zacht. Het kan daarom ook goed tegen warmteverschillen en voelt comfortabel aan. Ook gietvloeren komen in verschillende kleuren. Wist je dat je zelfs een print in de vloer kunt verwerken? Een gietvloer is volledig waterdicht, dus kun je zelfs in de badkamer gebruiken! Zo wordt de industriële look in het hele huis doorgetrokken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *