Leefstijl en woonruimte verduurzamen

groene cv ketel

Er zijn ontzettend veel dingen die je kunt doen om duurzaam en bewuster te leven. Je kunt grote en kleine activiteiten uitvoeren. Het verduurzamen van je huis is een stap, maar je kunt ook je levensstijl meer duurzaam maken. Elke stap telt, dus leg de lat niet direct te hoog!

Cv-ketel

Een hybride, compacte cv-ketel helpt jou bij het verduurzamen van je woning. De Remeha cv-ketel is eenvoudig (op afstand) te bedienen. Naast dat deze cv-ketel ontzettend duurzaam is, is hij ook enorm compact. Geen grote, lompe ketels op zolder meer! Op zoek naar een alternatief? Ga dan voor een Intergas cv ketel. Een cv ketel kopen? Dat doe je bij GreeOn. 

Zonnepanelen

Door middel van zonnepanelen op je dak kun jij jouw huis op een duurzame manier van stroom voorzien. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Zonnestralen zijn er altijd, ook in de winter. De zon is een bron die nooit opraakt en door dit te gebruiken kan de uitputting van fossiele brandstoffen verminderd worden. Het tweede voordeel is dat je met diverse soorten zonnepanelen geld bespaart en minder afhankelijk bent van een energieleverancier.

Plastic tasjes vaarwel zeggen

Wanneer jij je eigen tas meeneemt naar de winkel, hoef je niet een nieuwe tas te kopen. Je voorkomt onnodige uitgaven en benut je eigen tas veel beter. Deze stap is het meest simpel, maar ontzettend duurzaam.

Minder vlees

De impact van het eten van vlees is ongelooflijk belastend voor de planeet. De vleesproductie heeft namelijk een behoorlijke uitstoot én er is veel landbouwgrond voor nodig. Een dag minder vlees eten is waardevol. Je bespaart hiermee 1 maand douchewater en gemiddeld 1740 gram CO2-uitstoot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *