Lenteschoonmaak in je vrachtwagencabine

Je brengt dagen, soms wel weken door in je cabine. Nu de lente is begonnen, is het hoog tijd voor een schoonmaak! Het toevoegen van nieuwe onderdelen in jouw truck interieur kan je hierbij helpen. Maar, voordat je nieuwe onderdelen toevoegt is het goed om een grondige schoonmaak uit te voeren. Met de volgende stappen ziet het interieur er weer als nieuw uit!

Ruiten schoonmaken

De winter is achter de rug, nu zie je pas hoe smerig je ruiten zijn geworden. Het kan best een klusje zijn om je ruiten weer te laten stralen. Er zijn gelukkig genoeg middelen om dit karwei uit te voeren. De binnenkant van de ruiten kun je schoonmaken door speciale glasdoekjes en ruitenreiniger. De buitenkant kun je natuurlijk schoonmaken door een bezoek aan de wasstraat. Toch kan het zo zijn dat bijvoorbeeld insecten blijven plakken. Gebruik hiervoor een grove spons en ontvetter.

Frisse cabine

Nu de ruiten weer glimmen, is het tijd voor het interieur! Een frisse cabine maakt de ritten een stuk aangenamer. Je kunt bijvoorbeeld cockpitspray gebruiken. Het reinigt, onderhoudt en verfrist je cockpit. Deze spray zorgt voor een matte glans en zorgt ervoor dat het leer weer tot leven komt. Daarnaast bestaan er speciale reinigingsdoekjes in verschillende geuren. Zo haal je vlekken weg en zal je cabine een stuk aangenamer ruiken.

Interieur aanpassen

Ben je na de schoonmaak toe aan een upgrade van je cabine? Ga na wat je in je cabine mist. Wil je de stoffering aanpassen of denk je aan het inbouwen van een multimediasysteem? Een expert van Special Interior kan jou helpen bij deze keuzes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *