Leuke dingen om te doen in eigen land

pexels-tanathip-rattanatum-2026451

Vaak staan er op je bucketlist dromen over verre reizen in het buitenland. Bijna niemand heeft een reis door eigen land op zijn bucketlist staan. Mensen onderschatten vaak wat ons eigen landje te bieden heeft. Ook in Nederland zijn er genoeg leuke dingen te beleven. Daarom hebben wij in deze blog een aantal dingen opgesomd die je kan doen in Nederland!

Ga op terrassen/kroegentocht

Misschien heb je het al wel eens gedaan: een kroegentocht. Even een lekker avondje plezier maken met familie of vrienden, wie wil dit nou niet? Wat nog leuker is is om dit door het hele land te doen. Ga eens naar plaatsen waar je eigenlijk nooit zou komen. Ook de wat kleinere plaatsen zijn leuk om te bezoeken. Denk hierbij aan plaatsen zoals: Ellecom, Elburg, Giethoorn en zo zijn er nog veel meer leuke plekjes om eens te bezoeken! Wat denk je van het bezoeken van een restaurant in Ellecom zoals De Peerdestal!

Waddeneilanden

Een weekendje weg naar de Waddeneilanden is een erg leuk idee. Niet alleen omdat je er per boot moet komen, maar ook vanwege de relaxte sfeer die op het eiland hangt. Het maakt niet uit welke Waddeneilanden je kiest, want ze zijn allemaal goed. Veel eilanden zijn te zien tijdens een mini roadtrip, wat erg interessant is, maar je kunt het ook op de fiets doen. Bij weekendtrips naar Vlieland en Schiermonnikoog moet de auto op het vasteland blijven, wat het een supergemakkelijke reis maakt. Op de Wadden komt u pas echt tot rust door veel te fietsen en te wandelen. Een mooi plan dus als je even tot rust wilt komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *