Mijn woonstijl voor een nieuw interieur

Ik woon momenteel in een huurappartement in Zwolle, maar kan niet wachten om een huis te kopen waar ook echt alles stapje voor stapje van mij wordt. Pas dan wil ik echt beginnnen om mijn huisje helemaal naar wens in te richten. Ik ben continu op zoek naar interieur om vast inspiratie op te doen voor mijn huisje. Nu neem ik ook jullie graag mee in mijn wensen!

Een ruime woonkamer

De woonkamer is voor mij wel een plek van thuiskomen. Voor een aantal weet ik dat de keuken veel wordt gebruikt als leefruimte. Maar ik weet dit in ieder geval: voor mij is dit toch echt de woonkamer. Het moet daarom een ruime woonkamer zijn waar ik een heerlijke hoekbank neer kan zetten. Deze hoekbank moet beige kleurig zijn en zacht materiaal hebben. Zodat je je echt ontspannen voelt als je hierop gaat zitten. 

Kindvriendelijk

Nu heb ik een hele grote kinderwens waar ik toch nu al graag rekening mee zou willen houden. Dit uit zich bijvoorbeeld in een grote kast waar ik veel opbergruimte in heb en geen stoelen die schade kunnen toebrengen aan kinderen. Een heerlijke fauteuil in Utrecht zou bijvoorbeeld perfect zijn. Hiervoor ga ik eens kijken bij Oudenrijn Meubel. Zij hebben ontzettend leuke meubels en materialen die ik graag wil verwerken in mijn interieur. 

Warmte en sfeer

In huis moet warmte en sfeer komen. Dit doe ik onder andere door het plaatsen van mooie vazen, kaarsen en vloerkleden. Daarbij hoort natuurlijk een een schilderij als eyecatcher aan de muur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *