No code development voor software ontwikkeling

Veel organisaties en bedrijven moeten veel formulieren, spreadsheets, werkbonnen en databases aanmaken. Maar met de oude methodes en systemen wordt er veel tijd verloren en daarnaast is het makkelijk om in de fout te gaan. Het is voor iedereen meer voordelig om die formulieren en andere software te digitaliseren. Dat kan door het gebruik van no-code development veel sneller en simpeler.

No code development voor software ontwikkeling

Meeste bedrijven hebben regelmatig nieuwe software nodig. Maar het ontwikkeltraject van zulke programma’s duurt veel te lang. In de tijd dat er aan wordt gewerkt zijn de belangen en eisen van de markt alweer veranderd. Traditionele softwareontwikkeling is dus niet geschikt om op de hoogte van die veranderingen te blijven.

No-code development is een manier van programmeren waarvoor geen technische of programmeerkennis nodig is. In een no code platform drag en drop je visuele bouwstenen op hun plek; een methode die vooral voor kantoorapplicaties ideaal blijkt. Je bouwt hier snel werkende prototypes mee die je op basis van de feedback uit je organisatie in een handomdraai aanpast.

No code development bespaart je kosten en tijd ten opzichte van traditionele vormen van softwareontwikkeling. Soms kun je tot wel tien keer sneller ontwikkelen dan wanneer je een professionele programmeur inhuurt. Maar ondanks deze ontwikkelsnelheid geniet je nog steeds van de volledige functionaliteiten en maximale veiligheid.

No code is de toekomst

Met een no code platform is zoveel méér mogelijk dan alleen een oplossing bouwen voor het digitaliseren van formulieren. Het mooie van deze manier van programmeren is dat je er snel aanvullende functionaliteiten aan koppelt. En naarmate je de opties van het no-code platform ontdekt, komen er nieuwe ideeën in je op die jullie team tijd bespaart. Zo groeit de applicatie stukje bij beetje, zonder het lange ontwikkeltraject dat er traditioneel mee gemoeid is.

Met Rapid Application Development kan je snel en effectief die no code platforms opmaken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *