Schade voorkomen aan hekwerk bij storm

Het komt regelmatig in Nederland voor dat we worden getroffen door een regenachtige bui. Deze bui kan in sommige gevallen ook in de vorm van storm voorkomen die we graag het liefst voor willen zijn. Vooral voor werkzaamheden die buiten verricht moeten worden is het slim om dit mee te nemen in je plan. Een onderdeel hiervan zijn de hekwerken die geplaatst worden rondom werkzaamheden. Om je hierop voor te bereiden, hebben we hieronder een aantal tips voor je uitgelicht. 

Schade aan het terrein

Wil jij graag hekwerk huren? Zorg er dan voor dat je deze op de juiste plek plaatst en rekening houdt met de omgeving. Zet bijvoorbeeld geen auto’s naast de hekwerken en zorg ervoor dat hekken niet de weg kunnen blokkeren. In deze gevallen is het daarom altijd slim om eerst te kijken welke ruimte je nodig hebt en welke hekken je waar moet plaatsen. 

Sterke kwaliteit bouwhekken

Daarnaast is het belangrijk dat je voor hoge kwaliteit bouwhekken gaat. Je wilt bouwhekken of dranghekken huren die niet zomaar omwaaien of loskomen. Daarom is het belangrijk dat je goede kwaliteit hekwerken hebt, die je op het terrein kan plaatsen. Let bij het huren op het soort materiaal, het onderstuk waar het hekwerk in vast zit en de zijkanten die je met andere bouwhekken kan verbinden. 

Toch schade?

Kom je er nu de volgende dag toch achter dat er schade is? Dan is het het slimste om het bedrijf te bellen waar je de bouwhekken van gehuurd hebt. Via de verzekering kan er eventueel gekeken worden naar een oplossing.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *