Tent huren in Zwolle

Tent huren Zwolle

Organiseer je een feest of evenement en wil je daarvoor een tent huren in Zwolle en omstreken? Bij IJsselzicht ben je dan aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod tenten voor alle soorten feesten en partijen. Of dit nou een kleinschalig buurtfeest is of een groot dorpsfeest. Voor alle evenementen hebben wij een bijpassende tent.

Tafels en stoelen

Ook voor zitplekken in de tent hebben wij de juiste spullen. Wanneer je bijvoorbeeld graag picknicktafels in je tent wilt hebben, dan kun je ook bij ons terecht. Wij bieden inklapbare picknicktafels te huur aan. Deze tafels zijn geschikt voor alle evenementen. Doordat de tafel uitklapbaar zijn, bestaan ze uit één geheel, waardoor de tafel heel stabiel op de grond staat. Verder zijn deze tafels ook snel te plaatsen, snel op te ruimen, snel schoon te maken en doordat het één geheel is, zijn ze ook nog eens diefstalbestendig. Naast de picknicktafels bieden nog meer tafels en stoelen aan. Hierbij kun je denken aan dinertafels, terrastafels, statafels, buffettafels, klapstoelen, beklede stoelen of barkrukken. 

Artikelenverhuur

Voor elk evenement hebben wij de juiste benodigdheden. Wil je naast tenten, tafels en stoelen nog meer spullen huren? Zoek dan niet verder. Wij bieden naast bovenstaand ook nog glaswerk, servies en bestek, verlichting en decoratie, keukenmateriaal, koffiemateriaal, elektronica en personeel aan. 

Meer informatie

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem eens een kijkje op onze website www.ijsselzichttenten.nl. Hier vind je het complete overzicht van ons aanbod.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *