Tuinposters

Wil je jouw tuin of schutting wat meer sfeer geven? Met tuinposters zorg je voor een gezellige sfeer aan de muur. Je kan in je tuin bijvoorbeeld een zithoek maken met je eigen loungebank. Achter de loungebank hang je direct een tuinposter op. Of je hangt de poster recht tegenover de loungeset. Zo heb je een mooi uitzicht vanuit je eigen tuin. De tuinposters zelf zijn uiteraard gemaakt van weerbestendige materialen. De poster zelf is bevestigd aan een houten frame. Hierdoor kan je de poster eenvoudig ophangen en komt hij letterlijk iets van de muur af. Je kan dit het beste vergelijken met een canvas poster die je normaal direct aan de muur hangt. Voor een beetje sfeer aan de muur zit je dus helemaal goed met een tuinposter in je tuin. Jouw print wordt via onze webshop ook nog eens compleet met ophangsysteem geleverd. Je kan hem zo direct in je tuin ophangen. 

Kies je eigen kunstwerk voor in de tuin uit

In onze collectie kom je heel veel tuinposters tegen waaruit je kan kiezen. Uiteraard mag je helemaal zelf bepalen welk kunstwerk er aan de muur komt te hangen. Een mooie print op canvas is echt een eyecatcher om aan de muur te hangen. Het canvas is ook nog eens super weerbestendig en verkleur dus niet door hem in de tuin te hangen. Je wilt natuurlijk voorlopig nog van een mooie eyecatcher in je tuin blijven genieten. Dankzij de heldere kleuren kan je de tuin stijlvol aankleden en breng je flink wat kleur in de tuin. Uiteraard mag je bij ons zoals altijd rekenen op een print van een hoge kwaliteit. Maak van een kale schutting of wand ineens een kunstwerk met je eigen tuinposter aan de muur. 

Bepaal zelf de sfeer in je tuin met een tuinposter

Sfeer aan de muur bepaal je natuurlijk helemaal zelf. Wil je bijvoorbeeld graag een doorkijkje naar je favoriete vakantiebestemming? Of ben je juist op zoek naar een extra stukje natuur om in de tuin te hangen? Je kan bij onze collectie echt alle kanten op en een mooie tuinposter uitzoeken. Wil je liever geen felle kleuren vanwege de planten in de tuin? Dan kan je overwegen om zwart wit afbeeldingen in de tuin te hangen. Zwart wit is tijdloos en kan ook perfect in de tuin gehangen worden. We helpen je in ieder geval graag met een mooie poster aan de muur in de tuin. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *