Vakantie vieren in Nederland waar kan je dit het beste doen?

zomervakantie friesland

De zomer is begonnen en de eerste warme weken hebben we er alweer op zitten. Helaas weten we op het moment nog niet zeker of een vakantie naar de tropische landen er in zit door de onzekerheid met het coronavirus. Het zou zonde zijn om niet op vakantie te gaan want die hebben we wel verdiend. Om toch nog om vakantie te kunnen is het misschien wat om in Nederland te gaan kijken naar vakantie bestemmingen. Er zijn in ons land genoeg plekken waar je een huisje kunt huren. In deze blog gaan wij het hebben over een vakantie in Friesland. 

De prachtige natuur in Friesland

Friesland is een van de provincies met de mooiste natuurgebieden van Nederland. Wil je even goed tot rust komen je hoofd leegmaken en 1 worden met de natuur? Dan kunnen de Friese Landschappen je hierbij helpen. Het is een plek vol met stilte en rust. Friesland wordt ook wel het paradijs voor wandelaars genoemd. Tijdens wandel of fietstochten kan je de natuur van Friesland goed verkennen en ben je ook nog eens lekker actief bezig. Tip: Vakantiehuis Friesland huren. Boek een heerlijk verblijf en verblijf een aantal dagen in het prachtige Friesland. Vakantiehuis Friesland huren? Bekijk eens de mogelijkheden voor een vakantie aan de Friese meren

Ga op stedentocht

In Friesland zijn er heel veel leuke klassieke steden die je kunt bezoeken. Zo kan je ervoor kiezen om een de elf steden van de elfstedentocht af te gaan met de auto of met een boottochtje. Zo kan je langsgaan in Lemmer en het gezellige en klassieke sneek. De oude panden en grachten laten je teruggaan in de tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *