Verbeteren van samenwerking binnen je organisatie

Talentem is een organisatie die klanten blij maakt door ervoor te zorgen dat de samenwerking binnen organisaties verbeterd wordt. Talentem heeft dan ook de stellige overtuiging dat dat samenwerken het belangrijkste is voor het succes van een organisatie. Organisaties kunnen bij Talentem terecht om talenten of kwaliteiten van personeel in kaart te brengen of om de kracht van een team te ontdekken. Daarvoor heeft Talentem verschillende assessments in het Assessment Center ontwikkeld. Dit zijn het Ontwikkel Assessment,het Selectie Assessment, het  Loopbaan Assessment en het Bedrijfsopvolging Assessment. 

Assessments

Ieder mens is uniek en verschillend in talent. Bij Talentem houden we van mensen die hun talenten willen ontdekken, benutten en ontwikkelen. De assessments die worden aangeboden zijn daarom ook zorgvuldig ontwikkeld. Een goed en gedegen assessment van Talentem meet van een werknemer de persoonlijkheid, de intelligentie, de waarden en het gedrag met valide testinstrumenten. Dit geeft de klant zekerheid van betrouwbare resultaten en advies. 

Locaties

Kandidaten van ondernemingen kunnen deelnemen aan een assessment van Talentem op verschillende plekken in Nederland. We maken onder andere gebruik van kantoren in: 

Groningen, Arnhem, Zwolle, Rotterdam, Utrecht, Almere, Amsterdam, Amersfoort, ‘s-Hertogenbosch, Breda, Den Haag, Maastricht, Nijmegen, Apeldoorn of Eindhoven.

SLIM-subsidie

Omdat de overheid wil stimuleren dat medewerkers bij mkb-bedrijven blijven leren en ontwikkelen tijdens hun carrière, is er speciaal voor ondernemers van mkb-bedrijven een subsidie beschikbaar: de SLIM-subsidie. De SLIM-subsidie staat voor Stimuleringsregeling Leren en ontwikkelen In Mkb-ondernemingen. Ondernemers kunnen deze SLIM regeling aanvragen om hun medewerkers te helpen in hun ontwikkeling door ze bijvoorbeeld een Loopbaan Assessment of Ontwikkel Assessment aan te bieden. Deze assessments geven een advies over de kwaliteiten en het potentieel van de kandidaat. Zo heb jij de mogelijkheid om de juiste mensen op de juiste plek binnen je bedrijf te plaatsen en hen gerichte begeleiding te bieden. 

Meer informatie over het verbeteren van je organisatie op het gebied van kwaliteit, talenten of samenwerking vind je op onze website.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *