Waar aan te denken bij een bruiloft?

trouwjurk bruiloft

Ga je trouwen? Gefeliciteerd! Een spannende en leuke tijd. Bij een bruiloft komt heel wat kijken. In deze blog laten we je weten waar je allemaal aan moet denken.

 1. Wat is jullie budget?
  Je kunt een bruiloft zo door (of goedkoop) maken als je zelf wilt. Pak je groots uit en boek je een artiest om op te treden tijdens de bruiloft? Of vraag je een familielid (die zingt of een instrument bespeeld) om op te komen treden? En trouw je op een exclusieve locatie of kies je voor je eigen achtertuin? Het is goed om vooraf te bepalen wat jullie uit willen geven aan de bruiloft. Online zijn er diverse tools te vinden waarmee je eenvoudig een budget maken.
 2. Trouwkleding
  Trouwkleding is natuurlijk van belang. Een mooie trouwjurk voor haar en een prachtig trouwpak voor hem. Het aanbod is reuze. We raden je daarom aan om naar een bruidsmodezaak te gaan. Hier kun je meerdere trouwjurken passen en krijg je goed advies.

  Ben je op zoek naar een bruidsmodezaak in jouw buurt? We zetten enkele bruidsmodezaken in de buurt voor je op een rijtje:
  Bruidsmode Amsterdam
  Bruidsmode Hoorn
  Bruidsmode Zaandam
 3. Gastenlijst & uitnodigingen
  Wie mogen er op de bruiloft komen? Hoe meer mensen, hoe meer je bruiloft (doorgaans) kost. Vooral de catering kost een hoop geld zodra het aantal gasten toeneemt. Nodig ook alleen de mensen uit die jullie echt willen zien op de bruiloft. Voel je niet verplicht om die tante of oom uit te nodigen die je al jaren niet gezien hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *