Waarom kiezen voor een flaphoed?

Grote hoeden en / of slappe hoeden zijn precies wat de naam aangeeft. Ze zijn de laatste tijd populairder en modieuzer geworden en zijn geweldige hoeden voor vrouwen. De randen van een flaphoed kunnen tot 25 centimeter breed worden, maar zijn vaker tussen de 10 en 15 centimeter. Ze zijn er in verschillende kleuren en materialen verkrijgbaar als zomer of winteraccessoire. Meestal is de kroonstijl een eenvoudige ongevormde ronde vorm.

Een van de meest gedragen zomerhoeden

Als er iets is dat we weten over zonnehoeden , dan is het dat ze nooit uit de mode raken. Strohoeden bijvoorbeeld zijn nog steeds een mode-hoofdbestanddeel van de lente- en zomerkleding voor dames, en hun natuurlijke kleur en brede waaier aan stijlopties maken ze ongelooflijk veelzijdige en aanpasbare accessoires. Bescherm jezelf in stijl tegen UV-straling met een strooien flaphoed. Er zijn maar weinig zomeraccessoires die zoveel bescherming tegen de zon en een chique stijl bieden als onze selectie zonnehoeden voor dames, dus bestel vandaag nog je unieke hoofddeksel voor warm weer.

Onze huidige collectie

We streven ernaar om een ​​inventaris bij te houden die even uitgebreid is als de persoonlijkheden en stijlen van ons klantenbestand. We selecteren elke slappe zonnehoed die we verkopen zorgvuldig op kwaliteit, esthetische aantrekkingskracht en draagbaarheid. Van elegante wollen of vilten flaphoeden tot zorgeloze, slappe strandhoeden, we zijn er zeker van dat je de perfecte flapoed kunt vinden voor je winter of zomergarderobe. Van Audrey Hepburn-achtige stijlen met grote rand tot hoeden met afgesneden rand met lint die geschikt zijn voor het Franse platteland, wij bieden de ultieme selectie van opvallende stijlen. Wij verkopen slappe hoeden voor dames in de volgende populaire stijlen:

  • Grote flaphoeden
  • Flaphoeden met afgeknipte rand
  • Zomerhoeden en met brede rand
  • Hoeden met platte rand
  • Floppy fedora hoeden
  • Vissershoeden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *