Wat doet een calculator?

Schilders, stukadoors, installatiebedrijven en projectinrichters. Allemaal krijgen ze te maken met calculaties. Naast de genoemde branches, zijn er nog veel meer branches die dit nodig hebben. Een calculator is een persoon die de prijs bepaalt. Door de juiste calculatiesoftware te gebruiken, bespaar je veel tijd en geld.

Opleiding tot Calculator

Er zijn verschillende opleidingen die je kunt volgen op calculator te worden. Een mbo-opleiding is de minimale eis. Ook kun je calculator worden met een hbo- of wo-diploma Bouwkunde of Civiele Techniek. Je hebt verschillende skills nodig om dit beroep te kunnen doen. Je moet durven onderhandelen met leveranciers van bijvoorbeeld materialen. Daarnaast moet je netjes werken, een perfectionist zou deze functie goed kunnen invullen.

Salaris Calculator

Het salaris van een calculator hangt van verschillende aspecten af. Denk bijvoorbeeld aan leeftijd en werkervaring. Het bruto maandloon ligt tussen de €1900 tot €4800. In sommige functies gelden secundaire arbeidsvoorwaarden. Een dertiende maand, vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding zijn hier voorbeelden van.

Calculatiesoftware

Wanneer je met een calculatieprogramma wilt werken, is het goed om er een te kiezen naar je eigen keuze. Zo kun je de meest voorkomende onderdelen van een calculatie direct oproepen en eventueel aanpassen. Je kunt ook calculaties kopiëren en bewerken. Je houdt altijd inzicht in de kosten, welke aanpassing je ook maakt. Van de calculatie maak je eenvoudig een professionele offerte in jouw huisstijl. Ben jij benieuwd of een calculatiesoftware iets voor jou is? Je kunt de experts van Gilde Software vrijblijvend benaderen voor een gesprek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *