Wat ga jij met jouw tuin doen?

Heb jij een nieuw huis? Of ben je gewoon eens toe aan vernieuwing. De tuin is vaak een project dat uitgesteld wordt, aangezien dit voor veel mensen toch wordt gezien als een lastige klus. Toch is het fijn om een mooie tuin te hebben. Wij geven je enkele tips.

Maak een ontwerp

Begin niet zomaar met het aanleggen van jouw tuin. Maak eerst een goed plan. Waarom? Op deze manier maak je inzichtelijk hoe jouw droomtuin eruit komt te zien. Daarnaast kom je niet voor verrassingen te staan. We snappen dat je dit waarschijnlijk niet zelf kan. Schakel daarom de hovenier in Nijkerk in om dit voor jou te realiseren. 

Budgetteren

Wellicht heb je voor jezelf al een bepaalde prijs in gedachten. Wat wil jij maximaal voor de tuin kwijt zijn? Het is goed om het onder te verdelen in groepjes. Wat mogen de aanlegkosten zijn? Hoeveel wil ik besteden voor de inrichting? Wat mogen de meubels kosten? Daarnaast is het verstandig om bijvoorbeeld 10% marge in te richten, aangezien het bij veel projecten over de geplande kosten heen gaat.

Schakel hulp in

Wil jij de tuin eenmalig goed aanpakken en heb jij niet de groene vingers die daar voor nodig zijn? Schakel dan hulp in. Dit kan natuurlijk door vrienden in te schakelen, maar ook een hovenier kan jou daarbij helpen. Een hovenier heeft altijd de juiste kennis en de benodigheden om van jouw tuin een droomtuin te maken. Op zoek naar een betrouwbare hovenier? Kijk dan eens op de website van Koushoveniers.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *