Wat te doen met je vakantiegeld

De tijd van vakantiegeld komt er weer aan. Veel mensen hebben vooraf bedacht wat ze met het extra geld gaan doen. Weet jij nog niet wat te doen met je vakantiegeld? In deze blog geven we jou een aantal tips. Stop jij het geld in jouw spaarpot, ga je voor een elektrische fiets of zie jij jezelf op een scooter rijden?

Scooter Kopen

Een scooter is ontzettend handig als je in een grote stad woont. Met een scooter kom je sneller door het stadsverkeer dan met een auto. Ga jij op zoek naar een scooterzaak in Rotterdam of kies je voor een tweedehands model? Je kunt ook kiezen voor een elektrisch model. Een stuk beter voor het milieu en je hebt geen benzinekosten meer. Zie jij jezelf al heerlijk in het zonnetje een ritje maken? Bezoek vandaag nog de showroom van Scooterconcurrent.nl en maak een proefrit!

Elektrische Fiets

Een elektrische fiets is een goed alternatief voor een scooter. Met een elektrische fiets blijf je nog in beweging. Wie denkt dat elektrische fietsen voor oudere mensen zijn, heeft het goed mis. Tegenwoordig fietsen steeds meer mensen – van verschillende leeftijden – elektrisch. Het aanbod elektrische fietsen is enorm, ook op de tweedehandsmarkt.

Sparen

Je hoeft het bedrag natuurlijk niet in één keer uit te geven. Het vakantiegeld kun je ook in je spaarpot steken. Heb je nog een mooie reis op de planning staan? Misschien is dit dan het moment om deze reis verder te plannen. Je kunt ook sparen voor bijvoorbeeld een verbouwing. Een likje verf, een nieuwe bank of een dakkapel. Heb jij al een idee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *