Website zelf doen of laten maken?

Veel bedrijfseigenaren, vooral starters en beginnende ondernemers, kiezen voor de doe-het-zelf-route. Als de financiële middelen beperkt zijn en je niet veel tijd hebt, waarom bouw je dan niet je eigen website? En als je alleen maar een eenvoudige website of webshop nodig hebt, kan het prima werken. De meeste ondernemers beginnen met het idee van een eenvoudige aanwezigheid op het web. Maar als je naamsbekendheid wilt opbouwen, meer bezoekers wilt aantrekken en hen wilt converteren in klanten, dan wordt het moeilijker en wordt het wellicht tijd om een specialist in te huren. 

Een professionele WordPress website creëren

WordPress is een content management systeem dat zeer krachtig is, maar ook abstracter. In tegenstelling tot website systemen die je toelaten om alles te veranderen, kunnen WordPress gebruikers een “thema” kiezen uit de duizenden beschikbare voorbeelden en vervolgens de software gebruiken om inhoud toe te voegen en te bewerken. Gebruikers moeten soms ook een beetje code gebruiken om een thema of plugin in WordPress te bewerken, waardoor het beter geschikt is voor mensen die tenminste een beetje HTML kunnen.

Hulp van ervaren programmeurs

De website laten maken door professionals is een andere optie. Een ervaren specialist heeft een veelheid aan websites gezien, ontwikkeld en ontworpen voor bedrijven in vele sectoren. Van winkels en webshops tot middelgrote organisaties en bedrijven; van kleine budgetten tot grote, en alles daar tussenin. Maar het inhuren van een specialist op het gebied van WordPress is veruit de duurste optie – de kosten kunnen variëren van een paar € 100 tot een paar € 1000, afhankelijk van het bedrijf dat het werk uitvoert en de omvang en aard van de site. De kosten bij deze optie zijn aanzienlijk, maar de mogelijkheden zijn onbegrensd . En hoe meer je erin stopt, hoe meer je er in de toekomst weer uit kunt halen.

Altijd hulp van je internetbureau

Door een webbouwer en internetbureau in één in te huren, kun je vrijwel onmiddellijk aan de slag met je campagnes. Je hoeft geen opleiding te doen, fouten te maken of een team op te zetten. Het is mogelijk om je marketingcampagnes live te zien gaan binnen enkele weken na het creëren van de nieuwe website. 

Bron: https://www.nordique.nl/ 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *