Welke stationwagens worden het meest getransporteerd in Nederland?

Het transporteren van auto’s gebeurd elke dag in vele aantallen. Welke stationwagens zijn populair in Nederland? En welke stationwagens worden het meest getransporteerd in Nederland? In deze blog kijken we welke stationwagens populair zijn in Nederland en waar de trucktransport het het meest druk mee heeft.

Volkswagen Passat Variant

De eerste stationwagen op de lijst is de Volkswagen Passat Variant. Dit is een zuinige variant en is vooral populair bij de zakelijke rijders. De Volkswagen Passat heeft vooral een erg ruime kofferbak. In 2015 is deze variant van Volkswagen benoemd tot auto van het jaar. De auto beschikt over een 1.4 TSI motor met 125pk. Deze auto kost tussen de 30.000 en de 40.000 euro.

Renault Clio Estate

De Renault Clio Estate is een populaire auto omdat deze gezien wordt als een auto met een sterke prijs-kwaliteitverhouding. De auto rijdt met een benzinetank 1 op 19 en met een diesel 1 op 25. Dit is erg zuinig en is daarom ook erg populair onder zuinige rijders. De auto heeft beschikking tot 90 pk en heeft een nieuwprijs van rond de 15.000. 

Audi A4 Avant

De Audi A4 is een erg populaire auto in Nederland. Deze stationwagon is in meerdere varianten beschikbaar. In 1995 kwam de Avant voor het eerst op de markt. De Avant is een comfortabele auto door het laag ingestelde dashboard en het verstelbare stuurwiel. De nieuwprijs van deze Audi A4 Avant ligt rond 50.000 euro.

Wil jij ook jouw auto laten vervoeren? Kijk dan eens op de website van Transportingwheels.com.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *