Zo mooi is de Veluwe!

veluwe

Ben je op zoek naar een leuke bestemming in Nederland? De Veluwe is prachtig! Veel Nederlanders gaan graag op vakantie naar het buitenland, maar vergeten daarbij dat ons eigen land ook genoeg moois te bieden heeft. In deze blog gaan we in op de Veluwe. Ben je van plan een aantal dagen op de Veluwe te verblijven en ben je op zoek naar een geschikt verblijf? Bekijk dan vooral even deze link: Vakantiehuis Veluwe

Bezienswaardigheden op de Veluwe

Radio Kootwijk

Gelegen tussen de zandverstuivingen is het monumentale zendgebouw Radio Kootwijk te vinden. Dit bijzondere gebouw werd vroeger gebruikt om contact te leggen met Nederlands-IndiĆ«. Het is hier prachtig wandelen en je maakt er de mooiste foto’s. Verken je Radio Kootwijk liever op de fiets? Ook dat is een goed idee! Er zijn meerdere prachtige fietsroutes die je kunt volgen. Als je in Kootwijk bent, raden we je aan om ook de uitkijktoren te bezoeken. Vanuit deze uitkijktoren heb je een prachtig uitzicht over de natuur.

Apeldoorn

In Apeldoorn bezoek je de oude paleistuinen (gelegen naast ‘Paleis Het Loo’). De oude paleistuinen zijn gratis te bezoeken, wel betaal je (als je met de auto komt) voor het parkeren van je auto. We raden je echter aan om dit gebied op de fiets of wandelend te verkennen. Bij de oude paleistuinen zijn onder andere een slot, meerdere leuke beekjes en kleine watervallen te vinden.

Putten

Breng je een bezoek aan Putten? In Putten is een 40-meter hoge toren te vinden. Ook wel de ‘Bostoren’ genoemd. Kijk uit op honderden bomentoppen en geniet van de prachtige Veluwe.

Heb jij zelf nog goede suggesties als het om de Veluwe gaat? Laat gerust een reactie achter. Wie weet plaatsen we jouw tip in onze blog. We wensen je veel plezier op de Veluwe!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *